Zenica

Mostovi prijateljstva – iftar u Nemili

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mostovi prijateljstva – iftar u Nemili –  Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica je organizovala veliki iftar za 200 osoba u naselju Nemila kod Zenice.

Mostovi Prijateljstva već tradicionalno tokom Mubarek mjeseca Ramazana organizuje iftare i ramazanske programe za postače. Sponzori iftara su bili zaposlenici Univerziteta 18 MART Canakalle iz Republike Turske sa kojim naša organizacija ima prijateljsku veze i saradnju. Na iftaru je bila prisutna delegacija iz Canakalla na čelu sa velikim prijateljem BiH Tuncay Ak.

Pomoć i podršku u realizaciji iftara dao je i kantonalni zastupnik Naidin Ahmetspahić i rukovodstvo MZ Nemila kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Organizovan je i bogat muzički program u kojem je učestvovao orkestar GUD Filigran i solisti Omer Kadrić, Hajrudin Halać i Muhamed Šabić.

Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica će tokom mjeseca Ramazana nastaviti organizovati iftare na području ZDK, i manjeg BiH entiteta.

Press služba Mostova Prijateljstva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno