Zenica

Video+foto: Zeničani krenuli na Marš mira Nezuk-Potočari-Srebrenica 2016.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Zeničani krenuli na Marš mira Nezuk-Potočari-Srebrenica 2016.  – Dvije grupe Zeničana krenulo je danas put Nezuka i Potočara, u namjeri da se priruži Putu mira – Nezuk – Potočari – Srebrenica 2016. Tačno u podne Zenicablog je ispatio prvu grupu, koja je krenula ispred motela Almy.

U grupi koja će pješačiti Putem smrti – Putem života u obrnutom pravcu od onog kojim su se kretali preživjeli Srebreničani su Haris Sivac, Enver Sivac, Behrid Šišić, Elvedin Skender, Senad Sivac, Fikret Kulačić, Fadil Tarahija i Jasmin Husejnović, a naknadno će im se priružiti na početku pješakog pohoda i Hajrudin Skender, Amir Skender i Salman Vehabović.

Poslijepodne, sa platoa Trga BiH, ispred gradske uprave, krenula je druga grupa građana, ova  pod okriljem Odbora za obilježavanje značajnih datuma iz  odbrambeno- oslobodilačkog rata 1992.-1995. Grada Zenice.

U ovoj grupi su Sinan Gluhić (vođa puta), Mehmed Karić, Omer ef. Begović, Senad Čoloman, Nermin Mujić, Senad Hrkić Dalton, Ahmet Memagić, Rasim Ikanović, te Juso Ikanović (Ljubljana, Slovenija).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno