Zenica

Lista korisnika za korištenje novoizgrađenih stanova po Javnom pozivu raseljenim osobama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lista korisnika za korištenje novoizgrađenih stanova po Javnom pozivu raseljenim osobama – Ministarstvo za ljudska prava BiH, Federalno Ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica i Razvojna banka Vijeća Evrope osigurali su iz kontribucijskih sredstava provedbu programa Regionalnog stambenog zbrinjavanja u BiH.

Grad Zenica ušao je u III talas RSP-a, isti se odnosi na izgradnju zgrade sa 62 stambene jedinice  za raseljene osobe, kojima bi se dodjelom stambene jedinice po modelu socijalnog stanovanja, obezbijedio smještaj.

Prvostepena  komisija  za provođenje Javnog poziva  izvršila je  odabir i bodovanje  korisnika po prijavama, te pripremila preliminarnu listu korisnika.

Prema Pravlniku Ministarstva za ljudska prava BiH, aplikanti su bodovani  odvojeno prema strukturi stambenih jedinica (broj članova domaćinstva).

Preliminarna lista korisnika objavljena je dana 06.07.2016. godine, dok je rok za prigovor 15 dana od dana objave liste:

ScreenShot001 ScreenShot002 ScreenShot003 ScreenShot004



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno