Zenica

Video: Jesen samuraja od 6. oktobra u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Jesen samuraja od 6. oktobra u BiH – Filmska distributerska kuća Una Film obavještava da je premijera filma “JESEN SAMURAJA” zakazana za 06. oktobar u BH kinima.

Veliko nam je zadovoljstvo što ovom prilikom možemo da vam predstavimo prvi trejler za najnoviji film redatelja Danila Bećkovića. Glavne uloge u filmu “JESEN SAMURAJA” tumače Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, a po prvi put na filmu pojavljuje se sedmogodišnji Petar Novićević.

TRAILER MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

“JESEN SAMURAJA” je romantična komedija sa mnogo smijeha, ali i nježnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snježanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne umije da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Una Film

JESEN SAMURAJA

Na redovnim repertoarima od 6. oktobra 2016.

 Režija: Danilo Bećković

Uloge: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović

Scenario: Dimitrije Vojnov

Producent: Marko Paljić

Žanr:  romantična komedija

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno