Zenica

Vatrogasci PVJ Zenica intervenisali, iz kuće u Peharama iznijeli zmiju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vatrogasci PVJ Zenica intervenisali, iz kuće u Peharama iznijeli zmiju – Zenički vatrogasci večeras su imali još jednu uspješnu akciju, ali vjerovatno jednu od najneobičnijih u posljednje vrijeme. Naime, uplašeni mještani, porodica iz Pehara, pozvali su 123 nakon što su u kući primjetili – zmiju!

13672114_1153934197978882_1996025451_nDežurni vatrogasni tim Profesionalne vatrogasne jedinice je brzo stigao, te je uspio locirati, te iznijeti zmiju iz kuće. Prijetelji i komšije porodice, u čiju kuću je “zalutala” zmija, su nam poslala fotografije, te zamolili da i mi javno zahvalimo, te prenesmo njihovu neizmjernu zahvalnost hrabrom i ekspeditivnom timu vatrogasaca.

Nismo se detaljnije raspitivali, a kako nam je rečeno ni vatrogasci, o kojoj se vrsti zmije radi, ali je bitno da je opasnost eliminisana iz kuće, a da su naši sugrađani sada sigurniji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno