Politika

Hadžiahmetović: Mirovno rješenje za Bliski Istok

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Hadžiahmetović: Mirovno rješenje za Bliski Istok – Naš sugrađanin Mirad Hadžiahmetović,  danas se obratio javnosti kratkim saopćenjem, u kojem objavljuje:

-Danas sam završio pisanje knjige “Mirovno rješenje za Bliski Istok”. Knjiga ima 560 strana, a u njoj su opisane drevne civilizacije, narodi, religije, države i sukobi na tom području,te predloženo mirovno rješenje na način da se Bliski Istok ujedini u uniju sličnu Evriopskoj Uniji sa sjedištem institucija u Jerusalemu. Na taj način će nama bliski narodi period hiljadugodišnjeg rata zamijeniti periodom mirnog života i razvoja. Nadam se da će u povijesti Middle East Unije moja malenkost dobiti mjesto kakvo ima Robert Šuman u povijesti EU.

Podsjetimo, Hadžiahmetović je nezavisni kandidat, jedan za gradonačelnika Zenice, jedna od deset osoba za koju možete glasati 2. oktobra na izborima za Gradsko vijeće i gradonačelnika Zenice..



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno