Politika

Kasumović tvrdi da nema veze sa nelegalnim privjescima sa logoom NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kasumović tvrdi da nema veze sa nelegalnim privjescima sa logoom NK Čelik – Zenicablog je jutros objavio saopćenje o zloupotrebi znakovlja Nogometnog kluba Čelik.

Između ostalog, navedeno je da Klub “poziva sve one koji zloupotrebljavaju obilježja NK Čelik da odmah prestanu jer će u protivnom biti primorani svoja prava tražiti putem Sudskih organa”.

-Podsjećamo, Rješenjem Instituta za intelektualno vlasništvo Bosne i Hercegovine od 15.oktobra 2012.godine zaštićen je individualni žig /znak NK „Čelik“, rečeno je u SAOPĆENJU.

Nakon što smo objavili Saopćenje, javilo nam se nekoliko čitalaca, koji su poslali fotografije privjeska sa logotipom i imenom kandidata za gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića sa jedne, te grba NK Čelik sa druge strane.

Od izbornog štaba i samog Kasumovića zatražili smo komentar da li oni stoje iza proizvodnje i distribucije ovih privjesaka, te ako su oni njihovi autori ili su rađeni uz njihovu saglasnost, imaju li za to odobrenje NK Čelik, jer iz Kluba tvrde da niko nije dobio takvu vrstu saglasnosti.

-Izborni štab i ja lično nismo autori, niti smo dali izraditi takve privjeske. Ako je to i uradio neki naš simpatizer, ja to vidim kao želju i intenciju ljudi da u meni vide čovjeka koji nudi rješenje i ima mogućnost spasiti taj klub, rekao je za Zenicablog sam Kasumović, dodajući da on misli da je moguća verzija “pojavljivanja” privjesaka KF i “namjera konkurentnih stranaka da njemu lično napakoste i da ga diskredituju u predizborno vrijeme”.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno