Politika

SDA: skupovi u Gladovićima i Koprivnoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

SDA: skupovi u Gladovićima i Koprivnoj- Članovi i simpatizeri Stranke demokratske akcije iz Koprivne i Gladovića imali su priliku u srijedu uvečer uvjeriti se u kvalitet kandidata sa liste SDA Zenica za lokalne izbore i upoznati se sa detaljima iz  Izborne platforme kandidata za gradonačelnika, mr. Naidina Ahmetspahića.

Prof. dr. Spahija Kozlić, nosilac liste SDA Zenica, prisutnima je poručio da kandidati SDA imaju sposobnosti, volju i znanje da Zenicu učine još boljim mjestom za život.

Kontinuitet i razvoj, ulaganje u nova radna mjesta i poboljšanje poslovnog ambijenta u našem gradu su prioriteti prvog reda u izbornoj platformi. „ Zenica ima sve preduslove da bude grad u kojem će privrednici osjetiti poboljšanje i u kojem će poslovni ambijent biti još kvalitetniji“, izjavio je Naidin Ahmetspahić, kandidat za gradonačelnika Zenice.

Predsjednik SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić naglasio je važnost izlaska na predstojeće izbore i opredjeljenja za SDA, jer je to Stranka koja ima rezultate koji su vidljivi na svakom koraku i uvjeren je da će glasači to i potvrditi 2. oktobra.

PRESS SLUŽBA SDA ZENICA

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno