Politika

Ibrahim Cero (SBiH Zenica): zaslužni za HE Vranduk nisu pozvani, ni pomenuti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ibrahim Cero (SBiH Zenica): zaslužni za HE Vranduk nisu pozvani, ni pomenuti – “Građani Zenice, a pogotovo oni iz Nemilskog sliva, imaju razloga biti zadovoljni konačnim početkom radova izgradnje HE Vranduk” rekao je dr. Cero Ibrahim, predsjednik Gradskog Savjeta SBiH Zenica i nosilac liste za Gradsko Vijeće Zenica na predstojećim izborima.

On je ipak podsjetio da je ovaj projekat pokrenut inicijativom kadrova SBiH, a usporen besprimjernom političkom harangom istih onih koji su danas ozareno slavljenički presjecali prigodničarske vrpce u funkciji ostvarivanja ličnih i stranačkih promocija.

Čudno je ali i očekivano da ljudi zaslužni za ovaj projekat nisu niti pozvani a niti pomenuti ovom prigodom.

Valja znati da je ovaj, Vrandučki, projekat bio tek kamičak zaustavljenog energetskog projekta koji bi već danas BiH učinio energetski neovisnom i svrstao je sasvim izvjesno u značajne energetske izvoznike u regionu i šire.

Jasno je da su i ovoga puta na djelu politički spin-majstori, uostalom kao i u slučaju Željezare Zenica.

Ako je “grijeh” SBiH i njenog lidera dr. Harisa Silajdžića bilo neprepoznato vizionarsko liderstvo praćeno iskorakom iz birokratsko-partijskih rigidnih stereotipa, onda krajnji uspjeh opravdava plaćenu cijenu, ali ne oprašta građanima BiH oteti boljitak.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno