Zenica

NVO Stav: obnovljen teren u Crkvicama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NVO Stav: obnovljen teren u Crkvicama – Nakon što je NVO Stav objavila poziv u mjesecu aprilu ove godine za renoviranje sportskih terena, prijavljeno je ukupno 12 terena.

Komisija je sačinila kriterij za bodovanje i formirala rang listu gdje su najvažniji kriteriji bili broj djece koja koristi taj teren i njegovo trenutno stanje.

Prema ovom kriteriju teren u Crkvicama je imao najviše bodova te smo se odlučili upravo za njega. Asfaltna podloga je bila dosta oštećena te smo morali odstupiti od prvobitnog projekta, koji je podrazumjevao betonsko popunjavanje rupa i farbanje terena. Morali smo uraditi novu asfaltnu podlogu a da bi to mogli ostvariti morali smo pronaći partnere u projektu.

U realizaciji projekta su nam pomogli Služba za komunalne djelatnosti Grada Zenice i JP Komgrad-Ze. Konačno je sve završeno, teren je dobio novi asfalt, ocrtan je, postavljene su nove klupe na zidiće pored terena i napravljeni novi golovi za mali nogomet koji su predani savjetu MZ Crkvice na korištenje.

Nadam se da je ovo početak jednog projekta sa kojim ćemo pružiti priliku svim našim sugrađanima da se bave sportom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno