Ostali sportovi

Sve spremno za atletski miting u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dva dana prije 6. Međunarodnog atletskog mitinga Zenica 2015. sve je spremno za ovu veliku sportsku manifestaciju. Ovo je potvrdio na press konferenciji Suad Kaknjo, predsjednik AK Zenica i potpredsjednik Organizacionog odbora mitinga. Na ovogodišnjem izdanju, koji će biti i najkvalitetniji do sada, učestvovaće 136 takmičara iz 15 zemalja, među kojima Viktortija Nikolenko, iz Ukranije, Amelas Terzić iz Srbije, Rosa Rodriges iz Venecuele i drugi.

Uz zeničke asove Alića,  Mileusnića, Pezera i Tuku garancija su kvalitetnih atletskih nadmetanja u 15 disciplina, osam u muškoj i sedam ženskoj konkurenciji. Uz Hamzu Alića koji je prvi od bh. atletičara ispunio normu za Olimpijske igre 2016., dobre rezultate u dosadašnjem dijelu sezone ostvarili su Dejan Mileusnić ,Mesud Pezer i Amel Tuka.

Prva takmičenja na 6. Međunarodnom atletskom mitingu Zenica 2015. počinju u 15 sati u disciplini kladivo.

(M.P. rtvze)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno