Ostali sportovi

Adnan Kolić osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem završnom Masters U12 turniru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedanaestogodišnji Adnan Kolić, član TK Mladost Zenica,  imao je ponovo izuzetan nastup na završnom Masters turniru.

Adnan je pokazao dominaciju tokom takmičenja iz nacionalnog kalendara teniskog saveza BiH, a u finalu mastera U12 u finalu je izgubio u tie breaku.

U sjajnom meču, Kolić je poražen od godinu dana starijeg protivnika, što pokazuje kvalitet mladog zeničkog tenisera.

Početkom naredne godine Adnan Kolić će zauzeti prvo mjesto na rang listi Teniskog saveza BiH, s obzirom da se u proteklom periodu takmičio sa starijim teniserima koji su bili izlazno godište, a Kolić i naredne godine ostaje U12 teniser.

“Iskreno se nadamo da ce nadležni konacno da prepoznaju rad i uspjeh ovog uspješnog mladog tenisera,i da mu omoguće osnovne uslove za treniranje. Zahvaljujemo se tenis trenerima Dauldži Ajdinu i Dini na veoma dobrom radu i uspjehu,kao i kondicionom treneru Goranu Dimitrieskom koji daje maksimum od sebe da Adnan bude zdrav, fizički i mentalno spreman, da efikasno obavlja svakodnevne aktivnosti i izdrži napore i uziva uboljem kvalitetu života” istakli su iz tima Adnana Kolića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno