Ostali sportovi

Aero klub Zenica na takmičenjima u Srbiji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prošlog vikenda, subotu i nedjelju 01.i 02. juna, 2024. godine, članovi Aero kluba Zenica sudjelovali su na dva međunarodna takmičenja sa modelima aviona F1A i F1B (slobodno leteći modeli), pod nazivom “Srem kup” i “Morava kup” koja su održana na terenima sela Aradac u kod Zrenjanina Srbija.

Na takmičenju je sudjelovalo oko 120 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Ukraine, Slovačke, Češke, SAD i domaćina Srbije. Aero klub Zenica je nastupio s četiri takmičara i to Ferid Zilić, Milivoje Nedić, Ahmed Zilić i Faik Čičak.

Po jekom vjetru u vrlo jakoj konkurenciji naši takmičari su dostojanstveno predstavili naš aero klub i zauzeli solidna mjesta u sredini tabele. Nakon takmičenja ekipa Aero kluba je posjetila Novi Sad i uživala u ljepotama grada na lijepom i sunčanom danu.

Aero klub Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno