Zenica

ALBA Zenica: Čistoća i urednost Kamberovića polja naša je obaveza kako bi sugrađani mogli uživati u Zenica Summer Festu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Alba Zenica je pokazala izvanrednu posvećenost i trud u održavanju čistoće i urednosti prostora na Kamberovića polju nakon spektakularnog koncerta Halida Bešlića. Neumoran rad u čišćenju smeća i otpadaka osigurava da ambijent ostane prijatan i uredan za sve posjetioce, čime se doprinosi opštem zadovoljstvu i ugodnosti događaja.

Kako bi naši sugrađani i posjetioci mogli potpuno uživati u Summer Festu i svim nadolazećim koncertima, radnici Albe Zenica nastaviće sa svojim predanim radom. Naša kontinuirana posvećenost održavanju čistoće ne samo da stvara ugodan ambijent, već i doprinosi očuvanju našeg zajedničkog prostora.

Svi zajedno, kroz trud i angažman, radimo na tome da svaki događaj bude ne samo vrhunski zabavan, već i u potpunosti čist i uredan. Ovim putem zahvaljujemo svim našim radnicima na njihovom izuzetnom doprinosu i radujemo se budućim manifestacijama koje će, uz njihovu pomoć, biti još ljepše i prijatnije za sve. #albazenica

ALBA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno