Politika

Bajramske čestitke političkih subjekata u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bajramske čestitke političkih subjekata u Zenici – Tokom večeri i jutra redakcija Zenicabloga zaprimila je nekoliko bajramskih čestitki političkih subjekata u našem gradu. Prenosimo ih, redom, kako su pristigli na naš email.

__________

Našim sugrađanima, članovima i simpatizerima Stranke demokratske akcije upućujem iskrene čestitke povodom nastupajećeg Kurban-bajrama sa željom da bajramske dane provedu u krugu svojih najmilijih.

Bajramski dani su prilika da se ojačaju rodbinske i druge veze, da radost Bajrama podijelimo sa prijateljima i da se prisjetimo žrtve naših šehida koji su život dali za Bosnu i Hercegovinu.

Bajram Šerif Mubarek Olsun! Dr. Ibrahim Šišić; Predsjednik OO SDA Zenica

__________

Gradska organizacijka SDP BiH Zenica svim vjernicima islamske vjeroispovjesti upućuje iskrene čestitke povodom Kurban bajrama sa željom da ga provedu radosni u krugu svojih najmilijih.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN – GO SDP Zenica

__________

RAMO ISAK  Svim muslimanima Bajram šerif mubarek oslun!
Povodom dolaska Kurban-bajrama svim muslimanima u ime ASDA i svoje lično ime upućujem iskrene čestitke.
Provedite Kurban-bajram u miru, zdravlju i sreći sa porodicom, komšijama i prijateljima u duhu islama.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
__________
Bajramska čestitka Rusmira Isaka, kandidata za gradsko vijeće
Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti naiskrenije čestitke uz želju da praznik Kurban bajram proslave u duhu naše lijepe tradicije i običaja ,u dobrom raspoloženju,dijeleći radost sa svojim najdražima ,komšijama ,rodbinom i prijateljima.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
__________

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i širom svijeta želim sretne i berićetne bajramske dane. Neka Vam mubarek dani donesu mir u duši i radost u srca. Sklapajmo prijateljstva gdje god to možemo, zalažimo se za istinu uvijek, a posebno onda kada nam pokušavaju nametnuti da je laž istina. Dragi sugrađani, izbjegavajmo svađe i prepirke, praštajmo jedni drugima. Samo tako ćemo učvrstiti vezu među ljudima i narodima u našoj Zenici i Bosni i Hercegovini.

Iskoristit ću i ovu priliku da Vas sve podsjetim da su nam u Zenici potrebne ozbiljne reforme u društvu, mudre političke odluke i posvećnost rješavanju problema. Za to nam trebaju hrabri, odlučni, stručni i karakterni ljudi koji neće podržavati nepotizam, nerad, kriminal i druge oblike razgradnje našeg društva, a kojima svakodnevno svjedočimo u našoj Zenici i našoj domovini.

Kao „Zlatni ljiljan“, stručnjak u oblasti ekonomije, društveno i socijalno odgovorna osoba odlučio sam se ponuditi svojim sugrađanima kako bi zajedno riješili nagomilane probleme u Zenici, koju investicije zaobilaze, a omladina odlazi u inostrnastvo.

Još jednom, svim muslimanima i muslimankama u domovini Bosni i Hercegovini i dijaspori Bajram šerif mubarekj olsun i da ovaj Bajram provedemo onako kako je to u našoj tradiciji, s porodicom, rodbinom i prijateljima.

S poštovanjem,  Fuad Kasumović,   nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno