Nogomet

Barbarez o boravku u Sarajevu ili Zenici: Ne želimo monotoniju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Selektor reprezentacije BiH, Sergej Barbarez (52), proteklih dana gostovao je na nekoliko medijskih kuća i pokazao da je dostupan za novinare.

U jednom od gostovanja na BHRT1, Barbarez se dotakao pitanja o mjestu priprema reprezentacije.

Selektor je istakao da u ovom prvom okupljanju ne želi mnogo mijenjati, ali da će u budućnosti biti i treninga u Zenici i u Sarajevu.

“Ostajemo u Sarajevu. Nećemo sve da u prvom mahu mijenjamo, imamo ideju da skoknemo i do Zenice, da miješamo, da ne bude neka monotonija. To je važan feedback od igrača, znam da je njima preko glave zatvorenog tipa, ali izdržat ćemo ta tri, četiri dana, bit će tu svega”, kazao je Barbarez.

U proteklih nekoliko godina mnogo se raspravljalo o tome da li se Zmajevi trebaju pripremati u Sarajevu, odnosno na Ilidži ili u Trening kampu u Zenici.

U oba slučaja Zmajevi imaju dobar teren na raspolaganju, ali je razlika u tome da u Zenici imaju mir jer je Trening kamp na periferiji grada, dok na Ilidži i nemaju baš mnogo mira.

Zmajevi će do nedjelje trenirati u Butmiru kada je planiran odlazak u Englesku. Meč sa Englezima igra se u ponedjeljak.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno