Info

BiH: Narednih dana pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima, javlja Anadolu.

“U večernjim satima na jugu zemlje je moguća grmljavina. Obilnije padavine se očekuju u Hercegovini, zapadnim, sjeverozapadnim i djelimično centralnim područjima Bosne”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Jutarnja temperatura zraka od deset do 16, na jugu do 19, a dnevna od 12 do 18, na jugu i istoku zemlje do 23 stepena Celzijusa.

U petak, pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Intenzivnije padavine na sjeveru Hercegovini, istočnim i zapadnim područjima Bosne. Poslije podne prestanak padavina u većini područja i smanjenje oblačnosti u Hercegovini, na istoku i jugozapadu Bosne.

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne južni i jugozapadni, a u ostatku zemlje zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od deset do 16, na jugu do 22, a dnevna od 12 do 18, na jugu i istoku zemlje do 22 stepena.

U subotu, pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od osam do 12, na jugu do 14, a dnevna od deset do 16, na jugu zemlje do 22 stepena.

U nedjelju, pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti poslije podne. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 14, a dnevna od 12 do 16, na jugu do 19 stepena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno