Info

Bingo Roda predstavlja „Bebin prvi meni“: knjigu recepata kreiranu s puno ljubavi i namirnice na posebnim akcijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bebini prvi zalogaji čvrste hrane predstavljaju posebne momente u životima njihovih roditelja. Zato je Bingo sa puno ljubavi kreirao “Bebin prvi meni“, jelovnik za pripremu zdravih obroka za najmlađe, dok će za namirnice iz recepata pripremiti i posebne akcijske ponude.

Bingo za bebe i njihove roditelje sprema nova iznenađenja, ali i sniženja. Pored toga što će se hrana, mlijeko, kašice, sokovi i voda za bebe nastaviti prodavati bez marže do kraja godine, Bingo je pripremio i brošuru “Bebin prvi meni“, odnosno knjigu recepata za uvođenje čvrste hrane u ishranu dojenčadi u dobi od 6 do 12 mjeseci. Brošura je dostupna je u elektronskom obliku na web stranici kompanije.

“Želimo da roditeljima olakšamo posebno važan period kada je bebama potrebno uvesti čvrstu hranu, kazali su iz kompanije Bingo. “Svjesni smo demografskih i ekonomskih izazova u našoj zemlji, i zato ćemo za namirnice za pripremu recepata iz Bebinog prvog menija organizovati posebne akcijske ponude do kraja godine.“

Jelovnik je kreiran u saradnji s Udruženjem za primijenjeni nutricionizam u Bosni i Hercegovini, ali i uz malu pomoć Bingo Rode.

“Cilj ove brošure jeste pružiti edukativnu pomoć mladim roditeljima i porodicama s bebama, i to s konkretnim savjetima za uvođenje čvrste hrane u ishranu dojenčadi. Brošura sadrži veći broj recepata koji će pomoći jednostavnu pripremu zdravog obroka za najmlađe“, objasnili su iz Binga.

Dok društveno-odgovorna akcija “0% marže na hranu za bebe“ još uvijek traje i drugu godinu za redom bilježi izuzetne rezultate, Bingo grupacija i Bingo trgovački lanac sa ovim nastavkom akcije potvrđuju svoju potporu porodici kao stubu našeg društva, te nastavljaju sa aktivnostima koje afirmativno djeluju na naše lokalne zajednice i društvo u cjelini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno