Nogomet

Bivši reprezentativac Ervin Zukanović postao dio stručnog štaba NK Čelik!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u prostorijama stadiona Bilino polje potpisan ugovor s Ervinom Zukanovićem, čime je ovaj proslavljeni bh. reprezentativac postao dio stručnog štaba Darija Damjanovića.

“NK Čelik raste u svakom pogledu, a jedan od ciljeva nam je bio i da imamo stručan i iskusan sportski kadar. Takvo ime smo sigurno dobili u Ervinu Zukanoviću koji će postati pomoćnik Dariju Damjanoviću i koji će nam svojim iskustvom i znanjem pomoći da ostvarimo sportske ciljeve. Također, nema sumnje da će igrači imati šta naučiti od Zukanovića te da će im on pomoći u daljem razvoju” istakli su iz NK Čelik.

Ovaj 37-godišnjak je nogometnu karijeru proveo u raznim klubovima, a na vrhuncu je igrao za Romu, Sampdoriju i Atalantu. Igrao je na pozicijama štopera i beka. Za reprezentaciju BiH je odigrao 38 utakmica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno