Nogomet

Čelik i Klis na Bilinom polju igraju humanitarni meč za klub iz Buturović Polja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni klub Čelik iz Zenice odigrat će prijateljsku humanitarnu utakmicu sa Fudbalskim klubom Klis iz Buturović Polja kod Konjica, a meč će se igrati na Stadionu “Bilino polje” 15. novembra od 18.30 sati.

– S ponosom objavljujemo da smo dogovorili prijateljsku humanitarnu utakmicu sa FK Klis na Bilinom polju. Utakmica će se igrati 15. novembra 2024. godine u 18.30 sati. Cjelokupan prihod sa ove utakmice ćemo donirati FK Klis – objavio je zenički klub na svojoj Facebook stranici.

Regija Grada Konjica pogođena je razornim poplavama u proteklom periodu, a stadion FK Klis u Buturović Polju je pretrpio značajna oštećenja.

– Naši navijači i naš klub su se uvijek vodili motom konkretne pomoći, pa su “Robijaši” posjetili mjesta oko Fojnice gdje su pomagali ljudima koji su bili zaboravljeni od sistema i medija. Tako će i Čelik naći način da pomogne sportskim prijateljima iz Buturović polja.

Zbog blokade računa i teške finansijske situacije, ne možemo izdvojiti konkretan novac, ali možemo dati sebe i dati mogućnost da svi zeničani posjete Bilino polje 15. novembra i da na taj način obezbijedimo finansijsku pomoć prijateljima iz Hercegovine.

Pokažimo humanost! Vidimo se na Bilinom polju 15. novembra u 18.30 sati – navodi se u objavi NK Čelik.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno