Zenica

Čestitamo: Pravni fakultet UNZE je prvak države!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom objavljujemo da je tim Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici državni prvak na Trećem državnom takmičenju u simulaciji suđenja pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strasbourgu.

Takmičenje je održano u Mostaru, u periodu od 02.-04. oktobra 2024. Organizatori ovogodišnjeg državnog takmičenja su Pravni fakultet Univerziteta u Mostaru zajedno sa Visokim sudskim i tužilačkim vijećem BiH (VSTV), Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM) i Misijom OSCE u BiH.

Tim Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici činili su studenti: Vildana Huseinspahić i Danis Kobić kao predstavnici aplikanata te Bakir Brkić i Emrah Petković kao predstavnici države.

Mentorski tim činili su: prof. dr. Enis Omerović, prof. dr. Aida Mulalić, v. ass. mr. iur. Lejla Zilić-Čurić i Tarik Isaković, MA.

Pravni fakultet Univerziteta u Zenici upućuje iskrene čestitke studentima i mentorima na fantastičnom rezultatu koji su ostvarili!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno