Ostali sportovi

Članice Teniskog kluba Napredak Zenica sestre Petra i Klara Popović odlične i na turniru u Osijeku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniski klub „Osijek“ iz Osijeka je bio organizator turnira uzrasta do 10 godina i do 8 godina u razdoblju od 29./30.06.2024. godine, koji se održavao na teniskim terenima kluba u Osijeku i dio je kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

Sestre Petra i Klara Popović, članice Teniskog kluba „Napredak“ Zenica su bile izuzetno uspješne na turniru, pa je tako Klara Popović nastupala do 8 godina te ponovno osvojila zlatnu medalju. Bitno je naglasiti da Klara ima tek 6 godina. Starija sestra Petra Popović je nastupala na turniru 10 godina, te zauzela prvo mjesto. Rezultati u posljednje vrijeme nam govore da njihovi treneri rade odličan posao, kojima se klub ovom prigodom i zahvaljuje.

Bitno je napomenuti da će TK „Napredak“ Zenica sada već tradicionalno biti organizator najvećeg turnira u Bosni i Hercegovini za dječake i djevojčice uzrasta od 8 godina i 10 godina u razdoblju od 30./31.08.2024. godine u Sarajevu, na kojem će natjecatelje iz susjednih država i naše države uz druženja čekati i pregršt lijepih nagrada. Očekuje se preko 100 natjecatelja na turniru. Raspis turnira će biti uskoro objavljen putem medija.

Nadamo se nastavku uspješnih rezultata, te ovom prigodom pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake da postanu članovi Teniskog kluba „Napredak“ Zenica i kroz igru i druženje razviju svijest o tenisu kao sportu i njegovim vrijednostima.

UPRAVA TK“NAPREDAK” ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno