Nogomet

Damjanović: ,,Kao i svaku utakmicu, dres Čelika nosi sa sobom samo pobjedu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika će za vikend odigrati dvije utakmice u okviru memorijalnog turnira Galib Mujčić. Prvu utakmicu, u subotu, će odigrati protiv ekipe Rudara iz Kaknja.

Povodom turnira koji nas očekuje u subotu i nedjelju, za klupsku stranicu je dao izjavu šef stručnog štaba Dario Damjanović.

,,Za vikend nas očekuju dvije utakmice tako da će igrati dva različita sastava bez obzira na rezultatski ishod. Ja znam da je to turnir memorijalnog karaktera i nadam se da će tako i proći te da će biti sve uredu bez ikakvih povreda i drugih problema.

Kao i svaku utakmicu, dres Čelika nosi sa sobom samo pobjedu. Dat ćemo sve od sebe da što bolje odigramo obje utakmice te veoma nam je drago što ćemo uveličati ovaj memorijalni turnir.

Što se tiče rada, stvarno sam zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema, mnogi pružaju svoj maksimum, momci dobro rade, ali vjerujem da se uvijek može bolje.

Što se tiče igrača koji su na probi, jednu stvar moraju svi znati, a to je, kada se dolazi u Čelik, da se svi prvo moraju spremiti pa tek onda razmišljati o prilikama igranja u ovom dresu. Mogu reći da smo sa nekima zadovoljni, a iskreno, sa nekima nismo.

Iako se ozbiljno radi i trenira, novi igrači se još uvijek adaptiraju na naš način i ambijent, ali ja im vjerujem i siguran sam da će opravdati očekivanja. Najbitnije je da imaju punu podršku, a na njima je da to opravdaju.

Vjerujem da će, uz ovaj trenutni rad kluba, sve doći na naplatu, samo je potrebno strpljenje te ćemo se na kraju svi veseliti”, izjavio je Dario Damjanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno