Zenica

Dan Zeničko-dobojskog kantona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U okviru programa obilježavanja 29. avgusta –Dana Zeničko dobojskog kantona, delegacija kantonalne zakonodavne i izvršne vlasti položila je prije podne cvijeće na spomen obilježje Kameni spavač u Zenici na Trgu Alije Izetbegovića.

U delegaciji su bili predsjedavajuća kantonalne skupštine, Draženka Subašić i ministri za boračka pitanja i promet i komunikacije, Fahrudin Čolaković i Goran Bulajić. U sjedištu Kantona priređen je prijem za predstavnike boračkih udruženja, civilnih žrtava rata,te predstavnike akademske zajednice, istaknute pojedince iz oblasti kulture, umjetnosti, sporta i nevladinog sektora.

Rektor Univerziteta Zenica, Dževad Zečić i predsjednik Saveza ratnih vojnih invalida ZDK, Ramiz Sušić izrazili su zadovoljstvo saradnjom sa zakonodavnom i izvršnom vlašću Kantona, uz želju da se ona i unaprijedi. Predsjedavajuća Subašić uz čestitku svim građanima povodom Dana Zeničko dobojskog kantona, izrazila je očekivanje da će naredni period donijeti više razloga za optimizam i vjeru u bolji život svih građana ovog kantona. Povodom Dana ZDK za ponedjeljak je zakazana radna i svečana sjednica kantonalne skupštine na kojoj će biti dodijeljena i javna priznanja.

dan kantona5



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno