Zabava

Dino Suljić priprema spektakl u Zenici nakon finala Zvezda Granda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici se i ovog ljeta održava „Zenica summer fest“ koji će tokom dvije nedjelje programa okupiti najveće regionalne muzičke zvijezde, među kojima se našao i finalista “Zvezda Granda“ Dino Suljić.

Na otvorenim scenama širom grada Zeničani i svi posjetioci uživaće u programima za različite uzraste koji će se održati od 8. do 18. augusta, a sa posebnim nestrpljenjem čeka se i nastup mladog Suljića koji je osvario zapažen rezultat u najgledanijem muzičkom takmičenju.

Naime, Dino će pjevati kao predgrupa Saši Matiću posljednjeg dana festivala, a talentovani pjevač ne krije kolika mu je čast i zadovoljstvo što će u svom gradu pjevati pred svojim sugrađanima i velikim zvijezdama našeg regiona.

“Jako se radujem što ću poslije finala zapjevati sa legendama domaće muzike. Čast mi je i zadovoljstvo i biće to večer za pamćenje. Pozivam sve da posjete festival i da obavezno dođu da se družimo 18. augusta, a ja obećevam žurku za pamćenje”, rekao je Suljić za Grand.

Dino već dugi niz godina nastupa na svirkama, koncertima, svadbama i ostalim vrstama muzičkih događajima u svom rodnom gradu, ali i susjednim gradovima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno