Nogomet

Dječaci iz NK Čelik osvojili treće mjesto na Međunarodnom turniru “Meridan Cup” u Banjoj Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Međunarodnom turniru “Meridian Cup” u Banja Luci, koji se igrao u sklopu obilježavanja 100 godina Fudbalskog kluba “Željezničar” Banja Luka, nastupila je i selekcija u-9 Nogometnog kluba “Čelik” Zenica.

Na ovom, izuzetno jakom turniru, učestvovale su još i ekipe: Crvena Zvezda (Beograd), Dinamo (Zagreb), Maribor (Slovenija), Sturm (Austrija), Timisoara (Rumunija).

Selekcija “Crno-crvenih” koju predvode treneri Aladin Isaković i Elvedin Sadikovski osvojila je sjajno treće mjesto i bronzanu medalju!

Nakon grupne faze, gdje su uvjerljivo osvojili prvo mjesto, te upisali tri pobjede i remi (u grupi pobijedili Dinamo rezultatom 1:0) u četvrtfinalu su pobijedili Radnik iz Hadžića rezultatom 1:0. U polufinalnoj utakmici su igrali protiv šampiona Srbije, Crvene Zvezde, te su poraženi rezultatom 4:1. U borbi za treće mjesto mladi Zeničani su pobijedili ekipu domaćina, banjalučki Željezničar, rezultatom 2:1, te se u Zenicu vraćaju s bronzanom medaljom.

Čestitamo našim dječacima!

NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno