Zabava

Dječija nedjelja od 01. do 04. oktobra – četiri dana edukativnih, zabavnih i kreativnih radionica u rođendaonici Family centra Ekran

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Draga djeco i dragi roditelji, povodom obilježavanja dječije nedjelje, organizujemo ČETIRI dana edukativnih, zabavnih i kreativnih radionica u našoj rođendaonici u Family centru Ekran.

Svaki dan, od utorka do petka, sa početkom u 18h vas očekuju plesne radionice, edukativne predstave i radionice, a za većinu sadržaja ulaz je besplatan.

U utorak započinjemo naše druženje uz edukativnu predstavu KAKO BITI DOBAR UČENIK u kojoj glume Spužva Bob, Wissper i Profesor Baltazar, dok će VICTORY_AKADEMIJA pripremiti plesni show za najmlađe, te ćemo pratiti plesne korake uz JUST DANCE igricu.

Srijeda je rezervisana za naše zdravlje, te ćemo uz prijatelje iz Udruženje “Svijet u slikama” iz Zenice i Crveni križ Grada Zenica imati zanimljive radionice i učiti ćemo o novoj Play attention aplikaciji i približiti prvu pomoć našim najmlađim drugarima.

U četvrtak imamo specijalnog gosta, mađioničara Almira, koji će vas ostaviti bez daha, a uz njega smo pripremili i druženje sa Vašim omiljenim maskotama : Marshallom, Barbapapom i Sonicom, a možda se i Spiderman pojavi –  Ulaz za ovaj događaj je 10 KM

U petak otvaramo prvi krug kvalifikacija za takmičenje playback pjevanju pjesmica na takmičenju Magični mikrofon.  Prijave su otvorene i svako ko želi da imitira svog omiljenog pjevača ili grupu, to može uraditi 4.10.

Dođite da zajedno obilježimo Nedjelju djeteta u Family centru Ekran.

Sve informacije o rezervaciji mjesta možete dobiti na viber broj 062 422 269



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno