Info

Dnevni centri ZDK obogatili SFF

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Sarajevu je počeo Drugi internacionalni sajam nekretnina, Bosnia Property Show 2024, na kojem zapaženo mjesto ima i JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK. Zahvaljujući dugogodišnjim partnerima i prijateljima Ugarak produkt i Metal AS Ustanova je kao počasni gost sajma dobila priliku predstaviti svoj rad i rukotvorine koje nastaju u njenim radionicama.

– Iskoristit ćemo priliku da u naredna tri dana,u periodu od 22. do 24. Augusta ispred Aria Centra u srcu Sarajeva predstavimo svoj koncept rada kao i da najavimo proslavu velikog Jubileja kojim ćemo ukazati na potrebu značajnije podrške našem radu, ali i svih ostalih organizacija i institucija u BiH i regionu koje se bave ovim humanim poslom, istakla je kordinator Dnevnih centara Meldina Ugarak.

Prema njenim riječima štand JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama je izazvao veliku pažnju posjetilaca.

– Mi smo se odlučili predstaviti sa nekolicinom proizvoda koji su napravljeni sa mnogo ljubavi od strane naših korisnika i zaposlenika, a koji uvijek izazivaju posebnu emociiju kod pojetilaca.

Interes za kupovinu proizvoda je bio izražen što nam je potvrda da smo na pravom putu kada je u pitanju opredjeljenje da u skorijoj budućnosti registrujemo „Zaštitnu radionicu“ i krenemo putem zapošljavanja naših koricnika, ali i drugih osoba sa invaliditetom., istakla je Ugarak.

U ime Ustanove zahvalila se i organizatoru kompaniji R & A Exhibitions & Conference na prilici da se u sklopu jednog ovako značajnog privrednog događaja pokaže da i osobe sa onesposopljenjima mogu i trebaju biti vidljivi na tržištu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno