Info

Do kraja sedmice sunčano sa lokalnim pljuskovima, temperatura do 42 stepena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovine se do kraja sedmice očekuje sunčano vrijeme, sa mogućim lokalnim ljetnjim pljuskovima. Temperature zraka do 42 stepena.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u utorak, 13. augusta, očekuje se sunčano i vruće uz malu oblačnost. Vjetar slab u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 19 do 25, na jugu do 28, a dnevna od 34 do 40, lokalno na jugu i sjeveru zemlje do 42 stepena.

U srijedu, 14. augusta, sunčano i vruće uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne u Bosni su mogući lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 20 do 26, na jugu do 28, a dnevna od 35 do 42 stepena.

U četvrtak, 15. augusta, sunčano i vruće uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne ponegdje u Bosni je moguć lokalni pljusak. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku države zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 19 do 25, na jugu do 28, a dnevna od 34 do 40, lokalno na jugu i sjeveru do 42 stepena.

U petak, 16. augusta, sunčano i vruće uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab na jugu i jugozapadu države jugozapadni, a u ostalim područjima sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 20 do 26, na jugu do 28, a dnevna od 34 do 40, lokalno na jugu i sjeveru do 42 stepena.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno