Zenica

Dodijeljeni certifikati za promociju Univerziteta u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Univerzitet u Zenici je u proteklih par mjeseci provodio kampanju na društvenim mrežema putem koje su predstavljeni svi fakulteti i svi studijski programi.

Kampanju su kreirali naši studenti koji su prethodno prošli počeetnu obuku iz UGC marketinga i kreiranja i upravljanja sadržajem generisanim od strane korisnika u organizaciji Cover agencija i Univerziteta u Zenici. Veoma zanimljivi i kreativni video sadržaji objavljeni su potom na društvenim stranicama Univerziteta u Zenici, a oni s najviše pregleda danas su dobili nagrade.

Rektor Univerziteta u Zenici prof.dr.sc. Jusuf Duraković se zahvalio studentima, te im uručio certifikate i nagrade.

„Univerzitet u Zenici je prije dvije sedmice raspisao konkurs za upis studenata na prvu godinu studija i to za 862 mjesta. Do danas je pristiglo više od 800 prijava, od čega je više od 200 prijava pristiglo online.

Mi smo svjesni da među tim prijavama ima studenata koji su se prijavili na dva ili tri fakulteta ili studijska programa, ali su i pored toga ovo odlični rezultati. I vi ste svakako u znatnoj mjeri zaslužni za ovakve preliminarne rezultate.“ – istakao je danas prof.dr.sc. Jusuf Duraković.

Studentima se također zahvalila i prorektorica za nastavu i studentska pitanja, prof.dr.sc. Maša Alijević.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno