Zenica

Donesi.com od sada i u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Donesi.com – najveći regionalni servis za online naručivanje hrane od sada i u Zenici –  Volite li roštilj, pice, burek i maslenice? Možda ste raspoloženi za neke od najpoznatijih italijanskih specijaliteta, paste ili za ukusan obrok od piletine? Na poslu ste ili vam jednostavno nije do kuhanja, a prijela vam se ukusna i topla hrana? Da li ste znali da ove ukusne specijalitete možete naručiti putem Interneta i to u samo nekoliko lakih koraka?

Nakon Sarajlija, Banjalučana, Prijedorčana, stanovnika Brčkog i Bijeljine, od sada  i Zenica može da se odmori od kuhanja. Kada ogladnite u pomoć priskače najveći regionalni servis za onlajn naručivanje hrane Donesi.com i veliki broj restorana koji će vašu omiljenu hranu pripremiti za tili čas i dostaviti na željenu adresu.

Donesi-com-Zenica1

Zenica se može pohvaliti odličnom ponudom restorana i lokala brze hrane, koji pripremaju ukusne slane ali i slatke specijlaitete. Od picerija, kao što su Caballo ili Italija, preko restorana koji pripremaju ukusna jela sa roštilja, poput Fast Food Armin, Beni, Ekin, Kaktus Zapad i Kaktus centar ili Tandem 5, tu je i restoran poznat po pripremi ukusnih jela orijenta Orijent Expres, ali i pekare Sofra Paša i Pite na Vagu Magnolija. Pregršt dobre hrane uz mogućnost naručivanja putem Interneta, pružiće vam jedno nesvakidašnje gurmansko iskustvo.

Donesi-com-Zenica-3

Sve što vam je potrebno je da otvorite nalog i kroz jedan minut možete krenuti u virtuelni obilazak restorana na  Donesi.com. Hrskave i vruće pice osvojiće vas već nakon prvog zalogaja, dok ukusnim pastama ili pica sendvičima nećete moći odoljeti. Za prave gurmane i ljubitelje roštilja, kao i pravih sarajevskih ćevapa, tu je odlična ponuda ovih ali i drugih jela od mesa, poput burgera ili ukusnih donera.

Donesi-com-Zenica2

Samo izaberite one ukuse koji najviše prijaju vašim nepcima, i dozvolite da vam neki od najboljih restorana iz Zenice, koje sada možete naći na jednom mjestu, pripreme, a potom i dostave mirisna i neodoljiva jela pravo do vaših vrata.

Kliknite i iskusite čari onlajn naručivanja hrane. Prijatno!

Donesi-com-zenica_4

[box type=”note” ] Donesi.com posluje u sastavu globalnog servisa za naručivanje hrane na Internetu, foodpanda, dijela najveće njemačke e-commerce firme, Rocket Internet. [/box]


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno