Nogomet

Englezi rasprodali stadion za BiH: Prvi međusobni duel, Southgate gostovao na Koševu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fudbalska reprezentacija Engleske će u ponedjeljak na stadionu St. James’ Park u Newcastleu dočekati Bosnu i Hercegovinu.

Nikada u historiji dvije reprezentacije nisu igrale na seniorskom nivou, a aktuelni selektor Engleza Gareth Southgate kao selektor U21 reprezentacije Engleske gostovao je u novembru 2015. na Koševu. Utakmica između dvije mlade reprezentacije u Sarajevu u sklopu kvalifikacija za EURO završena je rezultatom 0:0.

Kenan Pirić i Haris Hajradinović igrali su tu utakmicu, a sada se nalaze na spisku Sergeja Barbareza.

Ulaznice za dvoboj na St. James Parku su rasprodate. Karte su se prodavale po cijenama od 30 funti (69 KM), 40 funti (92 KM), 50 funti (115 KM) i 65 funti (150 KM),

Vrijedi istaknuti da će ovo biti prva utakmica Engleske na St. James’ Parku od 2005. godine. Englezima će ovo biti jedan od tri pripremna meča za EURO u Njemačkoj, gdje su kao aktuelni viceprvak Evrope jedan od favorita.

Dvoboj se igra u ponedjeljak od 20.45 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno