Zenica

FOTO: dokument koji je bio skriven od GV – Zenica (još uvijek) ne može raspolagati odmaralištem Duće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: dokument koji je bio skriven od GV – Zenica (još uvijek) ne može raspolagati odmaralištem Duće – Kako saznaje Zenicablog, danas (ponedjeljak) je zasjedala komisija Općinskog vijeća, koju čine predstavnici svih stranaka i Gradke uprave, a koja je formirana zbog analize stanja i mogućih opcija rješenja sudbine odmaralište Duće kod Omiša.

Već prvo zasjedanje rezultiralo je značajnim razočaranjem svih učesnika, nakon što su prezentirani svi fakti o “slučaju Duće”. Prema podacima koji datiraju iz 2014. godine, Grad (Općina) Zenica IPAK NE MOŽE prodati, iznajmiti ili graditi na lokalitetu, obzirom da je država Hrvatska zaustavila UPIS vlasništva na Zenicu.

Prema saznanjima našeg portala, u narednim danima biće formiar stručni tim u ime Grada, koji će posjetiti Duće i utvrditi sve činjenice vezan za ovaj slučaj. Donosimo vam dopis iz 2014. pravnog zastupnika našeg grada, koji iz još nepoznatih razloga nije bio dostupan vijećnicima prilikom nedavne sjednice GV, a na koji smo upozoravali u jednom od ranijih članaka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno