Košarka

FOTO: I druga gostujuća pobjeda KK Vukovi u prvenstvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U drugom kolu košarkaške sezone 2024/2025 u A2 ligi, grupa Sjever, zenički KK Vukovi ostvarili su i drugu gostujuću pobjedu u prvenstvu, nakon prošlosedmične ubjedljive pobjede u Bihaću.

Ovoga puta pobjedili su ekipu KK Gračanica. Utakmica je odigrana u PKSC Bazen u Gračanici.

Rezultat: KK Gračanica – KK Vukovi 77:85 (poluvrijeme 39:51);

Na oficijelnoj facebook stranici KK Vukovi, povodom ove vrijedne pobjede su objavili:

– Naša seniorska ekipa je ostvarila veoma važnu gostujuću pobjedu na izuzetno teškom gostovanju u Gračanici. Od samog početka susreta uz odličnu timsku igru u prvoj četvrtini, ostvarili smo prednost od 13 poena (20:33), koju smo do kraja zadržali i zasluženo slavili.

Vrijedi istaknuti da smo u prva dva kola ostvarili dvije gostujuće pobjede nad ekipama KK Bihać i KK Gračanica. Zahvaljujemo se ekipi KK Gračanica na gostoprimstvu. Bilo je zaista lijepo igrati u novoj dvorani u SKPC “Jezero” Gračanica.

Sastav ekipe KK Vukovi: Dajan Kojić, Deni Šunjić, Tarik Duranović, Anes Dedović, Vildan Hodžić, Anes Hodžić, Hamza Osmić, Valentin Vidović, Dani Bilić, Ajdin Zejnirović, Sergej Kolar, Dino Matković. (Treneri: Jasmin Efendić i Dino Duranović);

Važno je napomenuti da se čak 10 igrača upisalo u listu strijelaca, a svih 12 igrača učestvovalo u pobjedi naše ekipe -, stoji u objavi iz Kluba

Seniore KK Vukovi u 3. kolu očekuje i prva domaća utakmica sa ekipom KK Travnik.

E.Imamović; Foto KK Vukovi



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno