Ostali sportovi

FOTO: Karate klub Internacional drugi najuspješniji klub na “Perfekt Openu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U subotu 14.9.2024. godine, 26 naših tigrova nastupilo je na “Perfekt Open-u” u organizaciji našeg prijateljskog kluba Karate klub “Perfekt”, u Areni – Husejn Smajlović.

Na turniru je učestvovalo 596 takmičara iz 81 kluba, sa ukupno 758 takmičarskih prijava u kategorijama kata i borbi (pojedinačno i ekipno).

Sa osvojenih 9 zlatnih, 4 srebrene i 6 bronzanih medalja u službenim kategorijama, te osvojene 2 zlatne, 1 srebrenom i 6 bronzanih medalja u neslužbenim kategorijma, naš klub ostvario je plasman 2. MJESTA U SLUŽBENIM KATEGORIJAMA, te plasman 6. MJESTA U NESLUŽBENIM KATEGORIJAMA.

Važno je napomenuti da je nekoliko naših takmičara po prvi put nastupilo na turniru za naš klub, a većina ih je ostvarila plasman u prva tri mjesta. Ovo dokazuje potencijal našeg kluba da odgoji još jednu generaciju kvalitetnih takmičara, ali prije svega uspješnih ljudi!

Hvala Vam svima na podršci!

IDEMO DALJE!

KK Internacional



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno