Zenica

Foto: Međunarodna konferencija o sestrinstvu

Konferencija o sestrinstvu
Konferencija o sestrinstvu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Međunarodna konferencija o sestrinstvu – U Zenici je počela druga Naučno – stručna konferencija sa međunarodnim učešćem ¨Sestrinstvo jučer, danas i sutra¨ koju organizira Zdravstveni fakultet u saradnji sa svojim partnerima.

Konferencija se održava do subote, na nekoliko lokacija u Zenici, a  proistekla je iz projektnih aktivnosti i saradnje menadžmenta Zdravstvenog fakulteta Univerziteta u Zenici sa partnerima podsredstvom Tempus projekta CCNURCA i Projekta Jačanja sestrinstva u Bosni i Hercegovini.

Na ovoj konferenciji će na nekoliko sesija biti prezentovano više od 60 različitih stručnih i naučnih radova iz oblasti zdravstvene njege i sestrinstva, autora i koautora koji dolaze iz devet evropskih zemalja,  BIH, Belgije, Holandije, Slovačke, Makedonije, Grčke, Turske, Crne Gore i Albanije. Foto: Međunarodna konferencija o sestrinstvu Foto: Međunarodna konferencija o sestrinstvu

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno