Zenica

Foto: nastavljena akcija za pomoć Edinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: nastavljena akcija za pomoć Edinu- I danas samo bili na terenu i zabIlježili smo par slikica sa lokacija gdje je bila humanitarna akcija za Edina. Veliko hvala caffe bar-u “Raffaleo” za akciju “Kafa za Edina” i naravno hair & nail studio SZ Dolores koji su kako nezvanično saznajemo na današnjoj akciji za par sati prikupili 400,00 KM.

Apelujemo još jednom građanstvo da ciljano idu u objekte koji prave akciju za Edina kako bi smo sakupili što prije novac koji je prijeko potreban za liječenje. Sutra 19.01. se selimo u TC Džananović i caffe “Ambis” izvedite svoje najmilije na kafu i nastavimo ovu borbu. Također frizerski salon “Hadis” sutra organizuje humanitarno šišanje i ostale usluge ovog salona, a sav prihod ide naravno za Edina.

Ademir Maličbegović je također bio na terenu i popratio je ove humanitarne akcije kako bi građani Zenice bili u toku dešavanja. Odziv foto akcijaj je nešto slabiji nego predhodnih dana, ali bitno je da se na bilo koji naćin pomogne, naravno na vama je izbor dragi građani. Vidimo se sutra u frizerskom salonu Hadis i caffe baru Ambis, a na pauzi za ručak sam naravno u Voyage. Idemo dalje i do pobjede svi zajedno sa Edinom.

KAKO POMOĆI EDINU SAZNAJTE OVDJE

Finansijski izvještaj za 18.01.

Studenti Filozofskog fakulteta Zenica – 21,60 KM Sanela – 20,00 KM Voyage – 3,00 KM Nedzma – 10,00 KM Lejla – 5,00 KM

Ukupno za 18.01. : 59,60 KM

 

Više na

Posted by Zenicablog on 18. Januar 2016



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno