Nogomet

FOTO: NK Čelik u finalu turnira u Busovači

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik u finalu turnira u Busovači –  Na stadionu nogometnog kluba „Busovača“, odigrane su polufinalne utakmice 12.memorijalnog turnira „Anto Sučić Suka“. Organizator turnira je NK „Busovača“ uz pokroviteljstvo obitelji pokojnog Ante Sučića-Suke.

U prvoj utakmici, u prisustvu oko 200 gledalaca, igrali su NK Busovača i NK Čelik. Slavio je Čelik nakon izvođenja jedanaesteraca, nakon što je u regularnih 90 minuta bilo 0:0, objavili su na portalu Grad Busovača. NK Čelik je nastupio sa juniorskom ekipom, javio nam je Ivo Jelović, predstavnik NK Čelik na ovom turniru.

U drugoj utakmici polufinala sastale su se ekipe FK Vitez i NK Novi Travnik. Slavili su Vitežani rezultatom 5:2  i oni su finalisti ovog turnira.

Dakle, sutra 18.9. u 14 sati, u borbi za treće mjesto igraju NK Busovača i NK Novi Travnik.

Finale je u 16 sati, a sastaju se NK Čelik i FK Vitez.

Poslije finalne utakmice dodijelit će se pehari za prvo, drugo i treće mjesto, te nagrada za najboljeg igrača. Nagrade najboljima uručit će članovi obitelji pokojnog Ante Sučića, inače istaknutog sportskog radnika, sportiste i velikog prijatelja NK “Busovača”.

E.Imamović; Foto Dario Plavčić – portal Grad Busovača



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno