Odbojka

FOTO: Odbojkaški klub “Bosna” Kalesija pobjednik turnira u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle subote, Odbojkaški klub „Čelik-Volley“ iz Zenice u saradnji sa JU Zavodom za bolesti ovisnosti ZDK, Institutom za zdravlje i sigurnost hrane Zenica kao i MUP-om ZDK, organizovao je 2. odbojkaški turnir povodom 26. juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotreba droge “UVIJEK POSTOJI IZBOR – BIRAJ SPORT”.

Na turniru je učestvovalo sedam ekipa i to:

  1. Odbojkaški klub “Čelik-Volley” Zenica
  2. Odbojkaški klub “Ilidža” – Ilidža
  3. Odbojkaški klub “Bosna” – Kalesija
  4. Odbojkaški klub “Kakanj 78” – Kakanj
  5. Odbojkaški klub “Bosna” – Sarajevo
  6. Odbojkaški klub “7 – Lukavac” – Lukavac
  7. Odbojkaški klub “Gradina-Tempoplast” Srebrenik

 

U finalu, koje je održano u dvorani Bilmišće, igrale su omladinske ekipe Odbojkaškog kluba “Bosna” iz  Kalesije i Odbojkaškog kluba “7 – Lukavac” iz Lukavca. Pobjednik turnira je ekipa OK „Bosna“ iz Kalesije, nakon velike borbe u finalu, kako rekoše iz ekipe iz Lukavca.

– Ovo je već drugi turnir i nastojat ćemo da zadržimo kontinuitet održavanja sa ciljem da preraste u međunarodni i na taj način damo doprinos obilježavanju 26.juna Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga -, kazali su iz organizacije turnira.

Nakon odigranih utakmica 1.  mjesto je zauzela ekipa Ok Bosna Kalesija, drugo OK 7Lukavac, treće OK Bosna Sarajevo, četvrto OK Čelik- Volley, peto Ok Ilidža, šesto OK Gradina Termoplast i sedmo Ok Kakanj.

Iz uprave ovog mladog ali veoma dobro organizovanog kluba su istakli da su ove godine podigli ljestvicu više u svi segmentima turnira. Odigrane su odlične utakmice gdje je publika uživala u odbojkaskim vještinama mladih odbojkaša i na taj način je prikazano i pokazano da u BiH ima zaista mnogo odbojkaških talenata.

E.Imamović

Foto iz klubova finalista



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno