Naše

FOTO: Opasni ruševni dimnjak ispred škole, nadležni bez odgovora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obratio nam se sugrađanin S.B., koji je želiod a sa sugrađanima podijeli zabrinutost i time alarmira nadležne na intervenciju. Radi se o ruševnom dimnjaku blizu platoa ispred ulaza u Ugostiteljskoj školi.

– Imam jednu primjedbu i ne znam kome da se više obratim vezano za ovaj slučaj.. U prilogu vam šaljem slike dimnjaka koji se ruši i moze da padne na školsko dvorište na djecu koja svaki dan sjede tu. Pozivam nadležne da reaguju, navodi naš sugrađanin.

On kaže da je probao riješiti situaciju i preduprijediti očiglednu opasnost u razgovoru sa nadležnim, ali nije uspio.

– Prvo sam se obratio sam direktorici škole, ali ona ne može ništa da učini, jedino da ogradi dio dvorišta. Posjetio sam zamjenika gradonačelnika za građevinske i inspekcijske poslove ali me istjerao iz kancelarije. Pa bih vas zamolio da objavite da nadležni vide i reaguju na vrijeme. Očekujem reakciju javnosti, a roditeljima savjetujem da ukažu na oprez djeci. Unaprijed hvala, kaže.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno