Zenica

FOTO: OŠ “Ćamil Sijarić” Nemila proslavila 115. rođendan

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: OŠ “Ćamil Sijarić” Nemila proslavila 115. rođendan- Svečanim programom OŠ “Ćamil Sijarić” Nemila danas je obilježila 115 godina postojanja.

Ovaj značajan jubilej svojim prisustvom uveličale su brojne zvanice, roditelji, radnici i učenici škole.

Prigodnim govorom prisutnima se obratio direktor škole Ahmed Buljubašić i ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK Mirza Mušija. Među prisutnima bio je i nekadašnji ministar Spahija Kozlić.

“Bila je ovo prilika da se osvrnemo na na protekli period, izazove i uspjehe, kako na odgojno-obrazovnom, tako i na infrastrukturnom planu. Baš na današnji jubilej uspjeli smo da obnovima fasade i modernizujemo sisteme zagrijavanja u svim našim područnim školama. Učenicima koji su postigli zapažene rezultate na takmičenjima direktor škole uručio je prigodne diplome. Najljepši dio današnjeg programa bila je svečana priredba koja je bila jednako inspirativna i posebna kao i prethodne. Našim učenicima, roditeljima, radnicima čestitamo 115. godišnjicu naše škole!” naveli su iz Uprave škole.

Osim što je jedna od najvećih i najbrojnijih škola u FBiH, OŠ “Ćamil Sijarić” u Nemili predstavlja jednu od najstarijih škola.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno