Zenica

Foto: Promocija osam najboljih studenata dodiplomskog studija na UNZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Promocija osam najboljih studenata dodiplomskog studija na UNZE – Unija studenata Univerziteta u Zenici organizovala je danas promociju i dodjelu certifikata studentima završne godine dodiplomskog studija koji su ostvarili najveći ukupni prosjek ocjena tokom dodiplomskog studija. Ceremonija je održana u sali Fakulteta za metalurgiju i materijale Univerziteta u Zenici.

– Ideja, ali i cilj organizacije je da promovišemo i istaknemo naše najbolje studente završne godine dodiplomskog studija i da ih nagradimo za uloženi trud, rad, vrijeme i energiju za postizanje uspjeha kojeg su ostvarili tokom dodiplomskog studija, te da na taj način podstaknemo sve naše kolegice i kolege da se više trude, da više rade i, generalno, da više ulažu u svoje obrazovanje, rekao nam je Denis Vejzović, predsjednik Unije studenata Univerziteta u Zenici.

U prisustvu čelnih ljudi Univerziteta UNZE i rektora prof.dr. Dževada Zečića, certifikati i nagrade dodjeljeni su za osam najboljih studenata zeničkog Univerziteta. To su:
– Amna Hodžić (ukupni prosjek ocjena tokom dodiplomskog studija: 9,00 – Fakultet za metalurgiju i materijale),
– Jakuta Imširović (9,10 – Mašinski fakultet),
– Jelena Šljivić (9,40 – Filozofski fakultet),
– Nermana Mahmić (9,50 – Ekonomski fakultet),
– Aida Jarić (9,40 – Pravni fakultet),
– Nedžla Međuseljac (9,40 – Zdravstveni fakultet),
– Amela Ljubović (8,50 – Politehnički fakultet) i
– Azmir Omerović (9,90 – Islamski Pedagoški fakultet.

Njihov prosjek ocjena kreće se od 8,50 do 9,90 te su zasluženo nagrađeni kao najbolji studenti sa pomenutih zeničkih fakulteta i to po prvi put i od strane Unije studenata UNZE.

Kako je danas rečeno,u planu je da se ovakve promocije organizuju svake godine i da prerastu u tradicionalnu aktivnost kako bi se u što većoj mjeri studenti podstakli na rad i zalaganje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno