Nogomet Zenica

FOTO: Sve je spremno za spektakl na Bilinom polju, rijeke navijača stižu u Zenicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Armija navijača u žuto-plavoj opremi stigla je danas u Zenicu, gdje će večeras bodriti fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine protiv Njemačke u duelu 3. kola Lige nacija – grupa A3.Fanovi bh. tima stigli su iz svih krajeva naše zemlje, ali i iz ostatka Evrope i svijeta.

Svi na djelu žele vidjeti “nove Zmajeve” koje će večeras prvi put u karijeri na teritoriji BiH predvoditi Sergej Barbarez.Ulaznice su odavno rasprodate, traži se karta više, koji ni na crnom tržištu nema previše. Tapkaroši za ovaj vrijedni “komadić papira” danas u Zenici traže i do 150 KM!

Očito da su se dolaskom Sergeja Barbareza i Emira Spahića “probudili” i navijači BiH, koji su, kao nekada, u vremena sjajnih rezultata, pohrlili u Zenicu. Naravno, ne treba zaboraviti i da je protivnik atraktivan, jer ne gleda se Njemačka protiv tvoje reprezentacije uživo svaki dan…

FOTO: Sport bez cenzure i klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno