Zenica

FOTO: Svečana promocija maturanata XII. generacije KŠC “Sveti Pavao” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U petak, 14. juna 2024. godine u amfiteatru Katoličkog školskog centra ‘’Sveti Pavao’’ održan je svečani ispraćaj XII. generacije maturanata Osnovne škole.

Prije svečane promocije razrednice devetih razreda održale su roditeljske sastanke na kojima su učenicima uručile svjedodžbe i uvjerenja o polaganju eksterne mature.

Promociji su nazočili mali maturanti, njihovi roditelji/skrbnici, nastavnici, razrednice, ravnatelj Centra, direktorica Osnovne škole i pedagoginja.

Najuspješnijim učenicima uručene su nagrade, kao i nagrade učenicima s posebnim priznanjem – Umi Mešinović i Rayanu Kapetanoviću, i učenici generacije Sajri Smajić.  Program je obogaćen glazbenim točkama naših maturantica te nastupom mažoretkinja.

Učenica Sajra Smajić održala je prigodni govor koji prenosimo u cijelosti:

Poštovani ravnatelju, direktorice, pedagoginjo, nastavnici i nastavnice, svi djelatnici i roditelji koji ste danas ovdje na našoj promociji! Iznimna mi je čast što sam izabrana za predstavnicu svoje generacije. Hvala vam što ste me naučili pravim vrijednostima života i kako biti dobar čovjek. U ovih 9 godina bilo je brojnih uspona i padova, ali neizmjerna podrška koja mi je bila pružena u svakom trenutku nije mi dopustila posustati i prestati sanjariti. Posebno želim zahvaliti svojoj učiteljici Sanji Reloti i razrednici Ani Šamiji koje su me uvijek podržavale i davale mi vjetar u leđa. Naravno, osobe koje su u svakom trenutku bile tu za mene, znale kako se osjećam bez da bilo što moram reći, koje su oduvijek znale i znaju svaku moju i najmanju nadu, želju i potrebu ne mogu izostaviti. Te osobe su moji roditelji za koje nikada neću naći riječi dovoljne da iskažu svu moju zahvalnost, ljubav i privrženost.

Zauvijek ću pamtiti svoj razred IX.c s kojim sam proživjela brojne zgode i nezgode. Često smo znali biti zločesti i tako naljutiti i povrijediti razrednicu pa se ovim putem želim ispričati za sve naše nestašluke jer na kraju dana mi smo samo jedna velika djeca koja traže sebi mjesto na ovom svijetu.

Pored svog znanja koje su nam nastavnici prenijeli , rado ću se sjećati trenutaka kada su s nama pričali i šalili se gdje smo mogli vidjeti da naš Centar nama i jest drugi dom. Ne želim reći da je ovo kraj jer kraj će biti samo onda kada zaboravimo jedni na druge. Mi ovdje zatvaramo jedno poglavlje našeg života, ali ne i naša srca i prijateljstva.

Još jednom, želim svima reći jedno veliko hvala i nadam se da ćete nas dugo pamtiti i da smo na vašim srcima ostavili trag koji se neće moći lako izbrisati.

Nazočnima su se obratili ravnatelj Centra i direktorica, a dio govora direktorice izdvajamo:

Želimo vam puno sreće i uspjeha u budućem školovanju i svako dobro u životu, nadamo se da ćete i vi uvijek s ponosom pamtiti da ste bili i ostali učenici ove škole.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno