Zenica

Foto: Svi za Edina 19. januar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Svi za Edina 19. januar- Sunčan ali jako hladan dan nije nas spriječio da pratimo situaciju na terenu. Danas smo posjetili lokacije kao i predhodnih dana gdje su humanitarne akcije održane. Sve mušterije koje su koristile današnje usluge frizerskog salona “Hadis” ujedno su pomogle oko prikupljanja novca za Edinovo liječenje.

Jučer Raffaelo, a danas je to caffe bar Ambis TC Džananović i naravno “Kafa za Edina”. Još nije kasno i ukoliko ste planirali provesti ovu većer vani, preporučujemo vam da popjete kafu u Ambisu sve do 22.00 h. Naš Ademir Maličbegović je uplatio dosadašnje priloge foto akcije “Svi za Edina”. Za 7 dana prikupljeno je 1056.00 KM.

U četvrtak 21.01 nastavljamo dalje i slikao se na lokacijama koje vi birate za prepoznatljivim žutim papirom.

Sutra u periodu od 11.00 do 16.30 bit će organizovano druženje uz Vispakovu kafu iz velike dzezve i slatke poslastice Klasa. Na zahtjev građana ova akcija će trajati duže od planiranog kako bi i oni koji rade mogli da dođu i popju pravu Bosansku kahvu ili čaj. Vidimo se dobri ljudi, što nas je više to je zanimljivije. Šoljica je možda malo ali Edinu je mnogo, dakle sutra svi požurite po svoju šoljicu toplog napitka u ove zimske dane uz slatke poslastice.

Kafa/čaj uz keks za Edina !

Finansijski izvještaj za 19.01.

Bowling klub “Ultra” – 60,00 KM
Darmin – 30,00 KM
Frizerski salon “Čuperak” – 15,00 KM
Lejla – 10.00 KM
Azra-3.00 KM
Kuglana Zenica – 6,00 KM

Ukupno za 19.01. : 134, 00 KM

 

Više na

Posted by Zenicablog on 19. Januar 2016



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno