Ostali sportovi

FOTO: TK Napredak Zenica organizavao “Treći međunarodni Napretkov teniski turnir Zenica 2024”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U organizaciji Teniskog kluba „Napredak“ Zenica 17.08. i 18.08.2024. godine održan je „III. međunarodni napretkov teniski turnir Zenica 2024.“ Na teniskom kompleksu Kamberovića polja. Cilj projekta je bio da u naš Grad dovedemo mlade tenisere, koji će se kroz vrhunski organiziran turnir upoznati sa teniserima iz drugih gradova i zemalja, te osjetiti naše gostoprimstvo, što smo kao klub i uspjeli.

Turnir je organiziran za djevojčice i dječake do osam i deset godina, te se odigravao po preporukama ITF organizacije. Na turniru je sudjelovalo oko 80 teniskih nada iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Nizozemske, te se istakao kao najposjećeniji turnir za djecu u Bosni i Hercegovini. Subota je bila rezervirana za kvalifikacijski dio turnira, dok je nedjelja rezervirana za natjecanje po skupinama (zlatna, srebrna, brončana i zelena) i za turnir do osam godina. Glavne nagrade su bile putovanja na more u trajanju od 4 dana i na Jahorinu u trajanju od 3 dana. Prva tri mjesta po svim skupinama su osvojili medalje, diplome i pehare, a svi učesnici majice sa logom turnira. Klub je organizirao ručak za sve natjecatelje i roditelje i druženje uz glazbu u Caffe bar Slajsu pored teniskih terena u subotu navečer.

Otvaranje turnira je započeto pozdravnim govorom predsjednice kluba Nataše Popović, koja je u kratkom govoru napravila presjek dosadašnjih turnira i rad kluba. Turnir je otvorio predsjednik HKD „Napredak“ podružnica Zenica gosp. Vlatko Rosić, koji je poželio sreću svim natjecateljima i ugodan boravak u našem Gradu.

Konačan plasman po svim skupinama za djevojčice i dječake do 10 godina je sljedeći:

Kroz plasman je vidljivo da je predan i odgovoran rad Teniskog kluba „Napredak“ Zenica krunisan velikim rezultatima, pa je tako naša članica Petra Popović osvojila prvo mjesto kod djevojčica do 10 godina. Također, naša budućnost kluba i najmlađi učesnici do osam godina su ostvarili vrhunske rezultate: Mak Lihić, Roko Paškalj i Klara Popović (zlatne medalje) i Rejhan Kasapović (brončanu medalju). Uprava kluba upućuje čestitke našoj dječici, njihovim trenerima, ali i roditeljima.

Turnir je zatvorila predsjednica teniskog kluba Nataša Popović koja je svim roditeljima i natjecateljima poželjela sretan put svojim domovima i izrazila želju da ponovno posjete naš IV. međunarodni turnir naredne godine.

Ovom prigodom klub se zahvaljuje svim dobrim ljudima i prijateljima teniskog kluba na materijalnoj podršci HKD Napredak-Središnja uprava, Zeničko-dobojskom kantonu, firmama Grafodar Zenica, Delta trade d.o.o., Multiteh Inženjering d.o.o., Sweet d.o.o., Borvel d.o.o.  Također, klub izražava veliku zahvalnost članovima kluba, trenerima kluba i svim prijateljima koji su pomogli u organiziranju našega turnira.

UPRAVA TK“NAPREDAK” ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno