Nesreće

FOTO: Više povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći na M-17 kod Mostara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u jutarnjim satima na području mostarskog Bafo naselja na magistralnoj cesti M-17.

U sudaru su sudjelovali vozilo Škoda i Opel, a od siline udara Škoda je odbačena na autobusko stajalište na desnoj strani ceste.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač Opela B. R. (1993.) iz Mostara, a vozač Škode S. K. i suvozačica koji su iz Zavidovića zadobili su neutvrđen stepen povreda, potvrđeno je za hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko – neretvanskog kantona.

Lakše tjelesne povrede zadobili su putnici iz Škode I. K. (2003.) i E. K. (2004.). Na intervenciji ove saobraćajne nesreće sudjelovali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Mostar od 2:45 sati.

Uviđaj su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar. Po naredbi dežurnog tužitelja, vozila su specijaliziranim policijskim kamionom ‘pauk’ prebačena u krug PU Mostar gdje će biti izvršeno vještačenje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno