Zenica

FOTO: Vrijedna donacija pravno-stručne literature za biblioteku Pravnog fakulteta UNZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Zenici održana svečana završnica projekta “Stranice znanja – Inicijativa za kvalitetno obrazovanje” kog su inicirali i realizovali studenti Vildana Huseinspahić, Bakir Brkić i Jasmina Horić prilikom čega je uručena vrijedna donacija pravne-stručne literature za biblioteku Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Naši studenti su ovim vrijednim projektom obogatili fond biblioteke za 72 naslova iz naučnih oblasti: Obligaciono pravo, historija države i prava BiH, izborno pravo i pravo intelektualne svojine.

U okviru završnice projekta radionicu za studente i studentice na temu važnosti čitanja i tehnika istraživanja baza podataka održala je Jasmina Huskanović, viši knjižničar, dok je u ime Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici donaciju primio prof. dr. Dževad Drino, predsjedavajući Naučno-nastavničkog vijeća koji se prigodnim govorom obratio studentima i studenticama.

Pravni fakultet Univerziteta u Zenici upućuje iskrene čestitke našim studentima za izuzetan trud uložen pri realizaciji projekta. Vaša inicijativa nije samo obogatila našu biblioteku vrijednim izdanjima, već je pokazala i vašu želju za unapređenjem kvalitete studiranja na našem fakultetu.

Naši studenti su na svakoj od 72 knjige ostavili poruku budućim kolegicama i kolegama, taj mali, ali značajan znak pažnje učinio je svaku knjigu toplijom i inspirativnijom.

Primjer naših studenata pokazuje koliko zajedništvo i inicijativa mogu doprinijeti zajednici.

Projekat je finansiran od strane Omladinske Banke Zenica i Fondacije Mozaik uz partnerstvo ELSA Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno