Politika

Fuad Kasumović: skupovi u Peševićima, Vranduku i Orahovici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Fuad Kasumović: skupovi u Peševićima, Vranduku i Orahovici – Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice Fuad Kasumović pred Bajram se družio sa stanovništvom mjesnih zajednica Peševići, Vranduk i Orahovica. I njima je predstavlja plan i program rada gospodina Kasumovića u narednom četverogodišnjem periodu.

“Imamo dosta posla jer je stanje haotično, a uzrokovano je nepotizmom, nestručnosti i neodgovornom politikom prema svome narodu. Nijedan krompir ili bilo koji drugi proizvod sa vaše njive ili iz štale, neće biti višak. Moramo to sve otkupiti”, između ostalog rekao je Kasumović, pozvavši mještane da izađu i saslušaju svakog ko im dođe predložiti svoj program i da onda donesu ispravnu odluku.

Svojim domaćinima i svim ostalim građanima koji slave Bajram, Fuad Kasumović, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice čestitao je Bajram riječima Bajram šerif mubarek olsun.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno