Nogomet

Golijada na Bilinom polju i pobjeda Stupčanice protiv Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je NK Čelik odigrao svoju prvu pripremnu utakmicu uoči naredne sezone Prve lige Federacije BiH protiv NK Stupčanica.

Utakmica se igrala pred oko 1000 navijača na Bilinom polju s početkom u 18:30, te “Crno-crveni” imali su podršku svih 90 minuta.

Stupčanica je prva došla do pogotka preko Vazdr, a minut nakon toga, nakon prelijepe akcije i pogotka Mašića, Čelik izjednačava rezultat za 1:1. Ponovo Stupčanica preko Vazde postiže pogodak za vodstvo 1:2, a ponovo isti scenario, nedugo nakon toga, na asistenciju Martinovića, Međuseljac postiže pogodak za izjednačenje.

S tim rezultatom otišlo se u svlačionicu, a šef stručnog štaba Dario Damjanović na poluvremenu mijenja svih 11 igrača.

Dobro je igrao Čelik u drugom poluvremenu, a Stupčanica je postigla svoj treći pogodak preko Šehića iz neočekivane situacije za defanzivnu liniju Čelika, što je bio i konačan rezultat ovog susreta.

Od prve minute za Čelik nastupili su: Durmo, Bajramović, Musa, Rašević, Babić, Prguda, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović i Mašić.

U drugom poluvremenu priliku za igru dobili su: Karić, Hodžić, Ibraković, Baručija, Ahmetspahić, Zahirović, Palačić, Jusić, Ivoš, Selman, Čakarma i Petak.

Narednu pripremnu utakmicu Čelik igra narednog vikenda na turniru “Galib Mujčić” u Vitez.

Autor: Sport Bez Cenzure



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

POLITIČKI MARKETING:

PARTNERI ZENICABLOGA:

Zadnje objavljeno